ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η «αγάπη» του OPEN για την Καρυστιανού και τον Πούτιν ρίχνουν την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις
Eνέσιμο φάρμακο κατά του καρκίνου εξαφάνισε ολόκληρους όγκους σε ασθενείς
Ο Χάρης Δούκας θέλει συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ με ΕΛΑΣ - Πρωθυπουργός από το ΠΡΩΤΟ σε ψήφους κόμμα της δημοκρατικής παράταξης
Δέχεται ήδη πυρά εκ των έσω ο νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν;
Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποδομεί τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για επίδομα 150 ευρώ και ντίζελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H ανάπτυξη δικτυού φυσικού αερίου συνολικού μήκους 100 χιλιομέτρων σε νέες περιοχές της Αττικής, προχωρά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, προκειμένου να βελτιωθεί η ενεργειακή απόδοση χιλιάδων νοικοκυριών και πολλών επιχειρήσεων.
Ήδη η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπέγραψε την πρόσκληση (ΑΤΤ091) για την «Ανάπτυξη Δικτύων Φυσικού Αερίου Περιφέρειας Αττικής», ώστε με το έργο, προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 5,5 εκ. ευρώ να προωθηθεί η ανάπτυξη και διείσδυση του φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς κατανάλωσης και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γεωγραφικό εύρος του αστικού ιστού.
Στόχος είναι η επέκταση τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων του δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης σε νέες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, με προτεραιότητα εκείνες που χαρακτηρίζονται από ενεργειακή πενία σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής Περιφερειακή Στρατηγική για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας (ΠΕΣΚΕ).
Επίσης, η παρέμβαση, εντάσσεται στο ευρύτερο επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξης νέων αστικών δικτύων στην Περιφέρεια Αττικής από την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε.























































