ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη χρωστάει στην Τουρκία, διότι φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρόεδρος εκβιάζει ευθέως την Ευρώπη με το προσφυγικό και μάλιστα την απειλεί με πολεμική αποσταθεροποίηση με «όπλο» τους πρόσφυγες.
«Εάν οι ευρωπαϊκές χώρες ζουν εν ειρήνη σήμερα, αυτό συμβαίνει χάρη στην Τουρκία, που φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία που εκφώνησε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου παρέστη σε ένα συνέδριο για την καινοτομία.
Υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία δεν κατάφερε να βρει επαρκή στήριξη στις προσπάθειές της να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη Συρία, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία απειλή εναντίον της στη Συρία.
Τόνισε, επιπλέον, ότι η χώρα του θα συνεχίσει να μάχεται εωσότου όλη η συριακή επικράτεια παραδοθεί στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της, τον συριακό λαό.
«Οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική ενέργεια σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας μας είναι καταδικασμένη να αποτύχει» επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.






















































