Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ψαριανός από ΚΚΕ εσ. έγινε υποψήφιος της ΝΔ – Δεξιέ μην ξεχάσεις να ψηφίσεις Μητσοτάκη!

Ο Ψαριανός από ΚΚΕ εσ. έγινε υποψήφιος της ΝΔ – Δεξιέ μην ξεχάσεις να ψηφίσεις Μητσοτάκη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς.

«Ο Γρηγόρης Ψαριανός ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζουν:

«Όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: “πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν.

»Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις”.

»Και πρόσθεσε: “Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της κοινωνικής δικαιοσύνης”, του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

(σ.σ. ο Ψαριανός από αριστεριστής έγινε φιλελεύθερη κεντροδεξιά και ο Μητσοτάκης φιλελεύθερη κεντροαριστερά; Τι δεν καταλαβαίνουμε;).

Και προσθέτουν οι ίδιες πηγές: «Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές.

»Η επιθυμία του έγινε σεβαστή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...