Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ινδία: Πήγε να σφάξει με χαντζάρα τον μαιευτήρα για τον λογαριασμό (βίντεο)

Ινδία: Πήγε να σφάξει με χαντζάρα τον μαιευτήρα για τον λογαριασμό (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ,

Ο 32χρονος Σάσι Ντινούρ πήρε την χατζάρα του και πήγε πρωί πρωί στο μαιευτήριο Ασόκ στην Ινδία όπου είχε γεννήσει η γυναίκα του για να σφάξει τον μαιευτήρα.

Επειδή δεν τον βρήκε πήγε στον μοναδικό εργαζόμενο που ήταν εκείνη την ώρα βάρδια στο φαρμακείο που είναι εντός του μαιευτηρίου.

Μπήκε μέσα και του επιτέθηκε με την χατζάρα προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια.

Ο Σάσι συνελήφθη ενώ ο εργαζόμενος, που έχασε τελικά από την επίθεση ένα δάκτυλο, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όπως είπε ο επίδοξος δολοφόνος ο λογαριασμός που του έδωσαν για την γέννα της γυναίκας του ήταν υπέρογκος, άγγιζε τα 1600 δολάρια, και δεν μπορούσε να τον πληρώσει.

Παρά τις προσπάθειές να έρθει σε συνεννόηση με την διοίκηση του νοσοκομείου, ποτέ δεν δέχθηκαν το αίτημά του να μειώσουν τον λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάλυση Jerusalem Post: Η εκεχειρία στη Γάζα ανοίγει τον δρόμο για νέα ενεργειακή συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Σε 21 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο Τζαβέντ Ιναμντάρ για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη

Η Ουκρανία κλιμακώνει τις επιθέσεις στις ρωσικές ενεργειακές υποδομές

IMEC: Γέφυρα εμπορίου και αντίβαρο στην Κίνα – Γιατί πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα

Νίκος Δένδιας στο Κέμπριτζ: Το γεωπολιτικό δόγμα Δένδια για κυριαρχία των Ναυτικών Δυνάμεων της Δύσης -Ελλάδας-Βρετανίας- σε Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική, Σαχέλ, Μέση Ανατολή, Καύκασο – Το «κλειδί Αλεξανδρούπολη-Οδησσός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr