ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ενθαρρύνουμε τον κ. Μαρινάκη να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις», απαντάει το Μέγαρο Μαξίμου στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζοντας όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης.
«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.
«Χθες σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα.
»Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι.
»Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές.
»Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική.
»Γιατί όσο βγαίνει τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
























































