ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 14 Μαΐου έως τις 21 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε δεκατρείς αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, των Η.Π.Α., του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας και της Φινλανδίας και με 30 ευρώ κέρδισε 6.180,05 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στο Τρικάστ (σωστή επιλογή των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της πέμπτης ιπποδρομίας από το York, ένας νικητής από το Αλιβέρι κέρδισε 1.953,07 ευρώ και στο Τρικάστ, της έκτης ιπποδρομίας από το York, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.299,21 ευρώ.
Την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της όγδοης ιπποδρομίας από το Turffontein, ένας νικητής από τους Μολάους κέρδισε 1.483,20 ευρώ.























































