Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Παρασκευή – Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Παρασκευή – Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Παρασκευή για μερικές ώρες οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ.

«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση» προσθέτουν.

«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

»Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες», καταλήγουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Ιράν: Ο Δήμαρχος της Τεχεράνης προετοιμάζεται για αμερικανική επίθεση

Κλείνουν νωρίτερα τρεις σταθμοί του Μετρό: Παράταση στις εργασίες της Γραμμής 2

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 – Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr