ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο 35χρονος σίριαλ κίλερ Νίκος Μεταξάς που έχει παραδεχθεί την διάραξη επτά φόνων γυναικών και παιδιών ζήτησε να τον επισκεφθεί στο κελί του ιερέας για να εξομολογηθεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού Sigma, η επιθυμία του υλοποιήθηκε και εξομολογήθηκε επί δύο ημέρες πριν οδηγηθεί χθες στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.
Εν τω μεταξύ οι έρευνες στις δύο λίμνες στις οποίες αναζητούνται δύο σοροί έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.
Στη Λίμνη Μεμί που έκαναν έρευνες δύτες από το Ισραήλ αποχώρησαν άπραγοι.
Η Πυροσβεστική μελετάει το ενδεχόμενο να διοχετεύσει μέρος των νερών της λίμνης σε κοντινή κοίτη ποταμού ώστε να πέσει η στάθμη και να βελτιωθεί η ορατότητα.
Στη λίμνη Μεμί αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.
Στη Κόκκινη Λίμνη συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες με δύτες χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος της 29χρονης Μαρικά Βαλντέζ την οποία σκότωσε ο serial killer και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σο νερό.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν για ακόμη 15 μέρες πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τερματισμό τους.























































