ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πενς: ΗΠΑ και Καναδάς θα συνεργαστούν για την κρίση στη Βενεζουέλα

Πενς: ΗΠΑ και Καναδάς θα συνεργαστούν για την κρίση στη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δήλωσε την Πέμπτη ότι η αμερικανική και η καναδική κυβέρνηση πρέπει να συνεργαστούν για να κρατήσουν υπόλογο τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και να αποκαλύψουν την επιρροή της Κούβας.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να κρατήσουμε υπόλογο τον Μαδούρο για τις ενέργειές του – να εκθέσουμε την κακόβουλη επιρροή της Κούβας – και να σταθούμε στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας μέχρι να αποκατασταθεί η ελευθερία και η δημοκρατία», τόνισε σε δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μετά από συνάντησή του με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό στην Οτάβα.

«Η Κούβα μπορεί δυνητικά να διαδραματίσει έναν πολύ θετικό ρόλο στην ευημερία και την μελλοντική σταθερότητα της Βενεζουέλας», δήλωσε από την πλευρά του ο Τριντό.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό δεσμεύτηκε σε νέα καλέσματα για διαδηλώσεις στους δρόμους της Βενεζουέλας, αφότου οι συνομιλίες που διεξήχθησαν στην Νορβηγία μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο πλευρών στην λατινοαμερικανική χώρα, κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει να επιβάλει «ολοκληρωτικό εμπάργκο» στην Κούβα αν δεν σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική της στήριξη προς τον Μαδούρο. Η Αβάνα αρνείται αυτό τον ισχυρισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε το ΣΚ του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο εν μέσω κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr