ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες δεν τιμά τη Δικαιοσύνη. Η ίδια οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να σταματήσει η αντιδικία που υπάρχει μεταξύ δικαστικών λειτουργών σε σχέση με δικονομικές ενέργειες που έχουν γίνει», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση μεταξύ των εισαγγελικών αρχών που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, την οποία «φωτογράφισε» χωρίς να κατονομάσει.
«Η Δικαιοσύνη έχει τον τρόπο και τα μέσα να θεραπεύσει, να αποκαταστήσει και να λήξει αυτή τη συζήτηση γιατί πληγώνει τη Δικαιοσύνη στα μάτια των ίδιων των πολιτών» πρόσθεσε ο ίδιος χωρίς, πάντως, να κάνει ονομαστική αναφορά στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που διοργάνωσε η Θεματική Επιτροπή Δικαιοσύνης Θεσσαλονίκης του κόμματος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Δικαιοσύνη, απολογισμός και νέες προκλήσεις», ο κ Καλογήρου διατύπωσε την άποψη ότι όσον αφορά τις ανοιχτές υποθέσεις της Δικαιοσύνης «είναι υποχρέωσή μας να τηρούμε τις δέουσες αποστάσεις» και «να μην επιτρέπουμε παρερμηνείες», σημειώνοντας ότι «τις απαντήσεις θα τις δίνει η Δικαιοσύνη».
























































