ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια υπόθεση που μπορεί να έχει πολλές προεκτάσεις εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές Αρχές στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδιδε το βράδυ του Σαββάτου ο ιστότοπος ekriti.gr, ένας άνδρας περίπου 45 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι, στην περιοχή του Λατζιμά.
Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό, μιλά για αυτοχειρία, αποκλείοντας κάθε άλλο ενδεχόμενο.
Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο αδερφός του θύματος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, με τραύμα από μαχαίρι!
Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας υποστήριξε στην κατάθεσή του πως ο ίδιος ευθύνεται, καθώς τραυματίστηκε ενώ «εκτελούσε εργασίες…».
Ωστόσο, όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες του flashnews.gr, «σε τραγωδία κατέληξε ένας τσακωμός ανάμεσα σε συγγενείς τα ξημερώματα του Σαββάτου σε χωριό του Ρεθύμνου.
»Πάνω στο τσακωμό δύο ατόμων, ο ένας τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φέροντας τραύμα στην κοιλιά ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
»Ο 46χρονος που τραυμάτισε τον 45χρονο, μετά το περιστατικό, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.
»Συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι».






















































