ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα 12χρονο αγόρι συνελήφθη, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στο Λίβερπουλ της βόρειας Αγγλίας, ανέφερε η Αστυνομία του Μερσεϊσάιντ.
Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (22 και 23/6/2019) στη συνοικία Άνφιλντ, στο βορειοδυτικό Λίβερπουλ, με θύματα δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο γύρω στις 21.20 τοπική ώρα (23.20 ώρα Ελλάδας), οι δύο άνδρες περπατούσαν στον δρόμο, όταν τους επιτέθηκαν τρεις ανήλικοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αγόρια ηλικίας από 12 έως 15 ετών.
Ο ένας εκ των δραστών τους επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν από τους δύο άνδρες στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.
«Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και έχουν σοκαριστεί από το περιστατικό», σημειώνει η Αστυνομία σε δελτίο Τύπου.
Από την πλευρά της, η Τάρα Ντεν, της Αστυνομίας του Μερσεϊσάιντ, έκανε λόγο για μια «φρικτή και απρόκλητη επίθεση εναντίον δύο ανδρών που απλά επέστρεφαν στο σπίτι τους» κι οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με «ένα επίπεδο μίσους και βίας απλά απαράδεκτο».
Η επίθεση διαπράχθηκε έπειτα από μια άλλη ομοφοβική επίθεση εναντίον ενός ζευγαριού γυναικών, σε λεωφορείο του Λονδίνου στις αρχές Ιουνίου, η οποία συγκλόνισε την κοινή γνώμη.























































