Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε στους δικαστές ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο

Τι είπε στους δικαστές ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Έχω υποφέρει πολύ. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν από το στόμα του 26χρονου πατροκτόνου από την Ζάκυνθο όταν άκουσε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Η ακροαματική διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας ξεκίνησε με την κατάθεση βασικών μαρτύρων.

Κατηγορείται ότι Μάιο του 2018 πυροβόλησε με μία καραμπίνα και σκότωσε τον πατέρα του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο ενώ το νησί βρίσκεται στο πλευρό του 26χρονου που μετά το έγκλημα που ομολόγησε αποκάλυψε πώς το διέπραξε προκειμένου να σώσει τα μικρότερα αδέλφια του από την κακοποίηση.

Όπως είχε αναφέρει κατά την προανάκριση όταν αντιλήφθηκε πώς κακοποιούσε τα αδέλφια του, όπως και εκείνον όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος και να τα γλιτώσει.

Για ακόμα μία φορά τον υποδέχτηκαν φίλοι και συγγενείς φωνάζοντάς του να μην στεναχωριέται και μην το βάλει κάτω.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr