ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντόνιο Κόστα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Πορτογαλία, Φρανς Τίμερμανς,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη στελέχωση των κορυφαίων θέσεων των ευρωπαϊκών οργάνων.
«Συμφωνήσαμε, να δώσουμε σήμερα μαζί τη μάχη, για να τερματιστεί η 15χρονη κυριαρχία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην προεδρία της Κομισιόν, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Φρανς Τίμερμανς», έγραψε στο Twitter ο κ. Τσίπρας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Δημοκρατών αποτελεί το μεγάλο «φαβορί» για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διαδεχόμενος τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
























































