ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζάρεντ Κούσνερ, Τουρκία,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε το σχέδιο του Τζάρεντ Κούσνερ, για τη Μέση Ανατολή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι «απολύτως αδύνατον να το δεχτεί».
«Μας είναι απολύτως αδύνατο να έχουμε θετική προσέγγιση σ’ αυτό το θέμα», δήλωσε ο Ερντογάν σε Τούρκους δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, στην Ιαπωνία.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτές οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ένθερμου υποστηρικτή της παλαιστινιακής υπόθεσης, έγιναν μερικές ημέρες μετά την παρουσίαση από τον Κούσνερ, του γαμπρού του Τραμπ, στο Μπαχρέιν της οικονομικής πτυχής του «ειρηνευτικού σχεδίου» του που έχει στόχο την επίλυση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης.
Το σχέδιο αυτό προβλέπει επενδύσεις 50 δισ. δολαρίων στα Παλαιστινιακά Εδάφη, όμως η Παλαιστινιακή Αρχή μποϊκόταρε τη σύνοδο στο Μπαχρέιν κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι επιδιώκει να επιβάλει μια πολιτική λύση που είναι δυσμενής για τους Παλαιστίνιους.
«Εξακολουθούμε να είμαστε αντίθετοι στη σύνοδο του Μπαχρέιν. Λέμε πως τα παλαιστινιακά εδάφη δεν είναι για πούλημα», δήλωσε ο Ερντογάν, τον οποίο επικαλείται σήμερα, η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.























































