ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι άδικες και παράλογες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων δεν πρόκειται να περάσουν, είναι το μήνυμα των κατοίκων των βορείων προαστίων που από τις 11.00 το πρωί της Κυριακής διαμαρτύρονται στα διόδια Αφιδνών.
Υπό τη συνεχή παρακολούθηση ισχυρής αστυνομικής παρουσίας πολίτες και δήμαρχοι της περιοχής κατέλαβαν τα διόδια.
Η αστυνομία έχει κλείσει το ρεύμα της εθνικής προς Λαμία από το ύψος του Αγίου Στεφάνου και το ρεύμα προς Αθήνα από τη γέφυρα της Μαλακάσας και εκτρέπει την κυκλοφορία από την παλαιά εθνική οδό.
Νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση στη συγκέντρωση, όταν κάποιοι κάτοικοι περικύκλωσαν το περιπολικό που διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής προς τη Λαμία, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν επεκτάθηκε το επεισόδιο.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του κινήματος “Δεν Πληρώνω”.























































