ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, υποστήριξε το Σάββατο την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να αποκτήσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400, επισημαίνοντας την ανάγκη να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας.
«Αφού η παλαιότερη επιθυμία της Τουρκίας να αγοράσει τους Πάτριοτ (το αμερικανικό αντιαεροπορικό σύστημα) δεν ικανοποιήθηκε, φυσικά θα συνέχιζε με άλλες επιλογές για να εγγυηθεί την ασφάλειά της» δήλωσε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Επισημαίνοντας τη στρατηγική θέση της Τουρκίας στην περιοχή, τονίζοντας ότι η χώρα του βρίσκεται στο «δακτυλίδι της φωτιάς», ο ηγέτης του κεμαλικού αντιπολιτευόμενου κεντροαριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος υπογράμμισε ότι η εγγύηση της ασφάλειας αποτελεί αναγκαιότητα.
«Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και θα συνεχίσει τον δικό της δρόμο» είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.























































