ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«H Τουρκία παραβιάζει για άλλη μια φορά το Διεθνές Δίκαιο σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Έχει εισβάλλει στην Αιγιαλίτιδα ζώνη της Μεγαλονήσου ενώ η Ελλάδα συνεχίζει να μην πράττει τα απαιτούμενα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η σοσιαλπατριωτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά.
«Η Κύπρος δεν πρέπει να φαίνεται, ούτε να είναι μόνη», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.
«Είναι άμεση ανάγκη η στήριξή της μέσα από ένα θεσμικό συντονιστικό όργανο των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο.
»Σήμερα που είναι η επέτειος του προδοτικού πραξικοπήματος της χούντας που οδήγησε στην τουρκική εισβολή, η Ελληνική Διπλωματία οφείλει πριν από όλα να έχει στο επίκεντρο της την Μεγαλόνησο και όχι τα ρεβανσιστικά σχέδια μετρίων και εκτεθειμένων στη διεθνή και ευρωπαϊκή διπλωματία υπαλλήλων και «συμβούλων».
»Οφείλει, επίσης, να κρατά μακριά από την ελληνική εξωτερική πολιτική τους ανθρώπους που δείχνουν ακόμα και σήμερα κατανόηση για τη χούντα και όχι να τους επιβραβεύει με κρατικές θέσεις και μάλιστα σε κρίσιμα για τη διεθνή θέση της χώρας υπουργεία», καταλήγει με ευθεία αιχμή στο πρόσωπο του νέου Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού Αντώνη Διαματάρη.























































