ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Η Ρωσία εξετάζει βομβαρδισμό του Κιέβου με ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους
Το Ισραήλ και η Τουρκία έχουν διαφορετικά σχέδια για τη Συρία
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ΥΠΕΡ της Συμφωνίας της Μέκκας και έτοιμοι να καταστείλουν τους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 43χρονη τουρίστρια από τη Φινλανδία είναι το νέο θύμα πνιγμού, το τέταρτο σε μία εβδομάδα, σε πισίνα ξενοδοχείου, αυτή τη φορά στη Σάμο.
Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε να επιπλέει μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου στην περιοχή Κοκκάρι της Σάμου, όπου διέμενε.
Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και διασώστες πήγαν στο σημείο, παραλαμβάνοντας την γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι άλλες δύο τραγικές περιπτώσεις σημειώθηκαν στη Ρόδο με τις δύο Γαλλίδες αδελφές και στη Χερσόνησο Ηρακλείου με την οκτάχρονη Ισραηλινή.























































