Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Φλόριντα ετοιμάζεται να εκτελέσει 57χρονο που σκότωσε ομοφυλόφιλους

Η Φλόριντα ετοιμάζεται να εκτελέσει 57χρονο που σκότωσε ομοφυλόφιλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Φλόριντα ετοιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης να εκτελέσει έναν 57χρονο, που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε έξι άνδρες το 1994, στοχοθετώντας τους ομοφυλόφιλους.

Ο Γκάρι Ρέι Μπόουλς είναι γνωστός με το προσωνύμιο «ο δολοφόνος του I-95», όπως ονομάζεται ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος στις ανατολικές ΗΠΑ, κατά μήκος του οποίου εγκατέλειπε τα πτώματα των θυμάτων του.

Το 1994 ο Μπόουλς συνελήφθη στο Τζάκσονβιλ, στη βορειανατολική Φλόριντα, για τον φόνο του Γουόλτερ Τζαμέλ Χίντον.

Κατόπιν ομολόγησε ότι σκότωσε άλλους πέντε άνδρες σε διάφορες πολιτείες.

Ωστόσο, καταδικάστηκε στην εσχάτη των ποινών για την έκτη δολοφονία που είχε διαπράξει, εκείνη του Χίντον.

Ο Γκάρι Ρέι Μπόουλς στοχοθετούσε, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ομοφυλόφιλους, που, αφού τους σκότωνε, τους έκλεβε τα χρήματα.

Το ανώτατο δικαστήριο της Φλόριντα απέρριψε τα αιτήματα αναστολής της εκτέλεσής του, που αναμένεται να γίνει στις 18.00 τοπική ώρα (01.00 ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»

Αραγτσί: Το Ιράν θα συνεχίσει να πολεμά τις ΗΠΑ, δεν θα διαπραγματευτούμε

Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αποχωρήσει η Ουκρανία από το Ντονμπάς για να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr