ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη «στενή εταιρική σχέση», την οποία η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω», υπογραμμίζει η καγκελαρία ενόψει της σημερινής συνάντησης των δύο ηγετών στο Βερολίνο.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στις 1.:00 (τοπική ώρα) η κυρία Μέρκελ θα υποδεχθεί τον κ. Μητσοτάκη στην καγκελαρία με στρατιωτικές τιμές, ενώ στο επίκεντρο των συνομιλιών θα τεθούν «ζητήματα οικονομικής πολιτικής» καθώς και «πτυχές της ευρωπαϊκής και της διεθνούς πολιτικής».
Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13.15 (τοπική ώρα).
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έχουν συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς.
























































