ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής κι εμπορικής πολιτικής της, που αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, κάνει γνωστή η ΔΕΗ .
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
1. H αναπροσαρμογή των τιμολογίων μέσης και χαμηλής τάσης, συνυπολογιζομένης της μείωσης στο ΕΤΜΕΑΡ και ΦΠΑ.
2. H μείωση της έκπτωσης συνέπειας από 10% σε 5%.
3. H θέσπιση ρήτρας CΟ2 στη Χ.Τ. μηδενικής, με τα σημερινά δεδομένα, επίπτωσης.
4. H κατάργηση της έκπτωσης επί της εφαρμοζόμενης ρήτρας αναπροσαρμογής CO2 στα τιμολόγια Μ.Τ.
5. H έκπτωση 50% στο μη επιδοτούμενο μέρος του ανταγωνιστικού σκέλους του ΚΟΤ για άτομα με μηχανική υποστήριξη.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ οι πελάτες της έχουν τα δικαιώματα που προβλέπονται στο άρθρο 21 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.






















































