Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο γιος του Μοχάμεντ Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο γιος του Μοχάμεντ Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο νεότερος γιος του ισλαμιστή τέως προέδρου της Αιγύπτου, του Μοχάμεντ Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ο Αμπντάλα Μόρσι, πέθανε την Τετάρτη από καρδιακή ανακοπή, όπως δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο αδελφός του κι ένας δικηγόρος της οικογένειας, δυόμισι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του από παρόμοια αίτια.

Ο 24χρονος Αμπντάλα Μόρσι άρχισε να αισθάνεται σπασμούς καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο στο Κάιρο.

Πέθανε λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τον αδελφό του Άχμεντ.

Ο πατέρας τους, ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απεβίωσε τον Ιούνιο από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 67 ετών, αφού κατέρρευσε σε δικαστική αίθουσα μέσα σε φυλακή του Καΐρου στη διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Ηγετική μορφή στις τάξεις των Αδελφών Μουσουλμάνων, οργάνωσης που έχει τεθεί πλέον εκτός νόμου και έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τις αιγυπτιακές Αρχές, ο πρώην πρόεδρος Μόρσι οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την ανατροπή του από τον στρατό τον Ιούλιο του 2013, πριν συμπληρώσει έναν χρόνο στην εξουσία, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις κοσμικών Αιγυπτίων εναντίον της ισλαμικής κυβέρνησής του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr