ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες απειλές σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων για τους πρόσφυγες εξαπέλυσε το Σάββατο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ξεκαθαρίσαμε στην Ευρώπη πως ή θα μοιραστούν το βάρος ή θα ανοίξουμε τις πύλες μας, διότι εμείς δαπανήσαμε 40 δισεκατομμύρια δολάρια.
»Η Τουρκία πώς θα αντέξει στο βάρος των 4 εκατομμυρίων προσφύγων; Μη μας παρεξηγήσουν…
»Ή θα γίνει αυτό που λέμε, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ανοίξουμε τις πύλες μας, ας το σκεφτούν λίγο και εκείνοι» ανέφερε σε ομιλία του, στην επαρχία Εσκίσεχιρ, ο Τούρκος πρόεδρος.
«Εμείς ήδη 350.000 πρόσφυγες τους εγκαταστήσαμε στη ζώνη ασφαλείας, σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε 1 εκατομμύριο πρόσφυγες στη ζώνη ασφαλείας» τόνισε ο Ερντογάν αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Συρία.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι είχε προχωρήσει σε νέες απειλές για το προσφυγικό, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν είναι αποθήκη μεταναστών, ούτε η χώρα που θα πληρώσει τον λογαριασμό των κρίσεων που δημιούργησαν οι δυτικές χώρες.
Στην τελευταία δήλωση προφανώς και «γελάμε». Τον πόλεμο στη Συρία συντηρεί η ανάμιξη της Τουρκίας και του Κατάρ με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Η Τουρκία «πληρώνει» το μερίδιο που της αναλογεί, δηλαδή το μεγαλύτερο.






















































