ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης
Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως "Παγίδα του Θουκυδίδη"»
Οξύ πρόβλημα υποστελέχωσης των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF)
Δεκάδες αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού στο Ισραήλ ενόψει πιθανής στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν
Ανεξέλεγκτη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Έβδομη νύχτα αμερικανικών βομβαρδισμών στο Ιράν και σκληρά αντίποινα της Τεχεράνης σε αμερικανικές βάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσιο τέλος είχαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεση ενός 12χρονου παιδιού που αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Ραχών Φθιώτιδας.
Ο μικρός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα ομιλίας, έφυγε από τους δικούς του χωρίς να δώσει σημεία ζωής και έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις από το ΑΤ Στυλίδας που ζήτησε και τη συνδρομή Πυροσβεστών από το τοπικό Κλιμάκιο αλλά και από την 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να προλάβουν το σκοτάδι.
Τελικά ο 12χρονος εντοπίστηκε στις 20.30′ να περπατά στο στηθαίο ανάμεσα στις δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας στο δρόμο για την Agroinvest στο σημείο που γίνονται έργα.
Ένας νταλικιέρης παρατήρησε ένα μικρό παιδί με λευκή μπλούζα και πράσινο σορτσάκι να περπατά στην εθνική και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε τόσο περιπολικό από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, όσο και από τη Στυλίδα βρίσκοντας το μικρό ευτυχώς σώο σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για πεζούς!
Ο 12χρονος διήνυσε αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί από την παλιά εθνική Ράχες – Καραβομύλου να περπατά έξω από Αχλάδι και είναι ευτύχημα που δεν είχε κάποιο ατύχημα.























































