ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλεί όλους του Έλληνες να αντισταθούν στην απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που δίνει τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής.
«Οι Έλληνες βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος θα υπερασπιστούμε την ασυλία της οικίας κάθε πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καμμένος.
«Καλώ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας σε κάθε συμπολίτη μας που θα δεχτεί επίθεση αντίθετη με το Σύνταγμα με κάθε μέσο. Η Χούντα δεν θα περάσει» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι στο άρθρο 120 του Συντάγματος μεταξύ άλλων αναφέρει: «O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
























































