ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όμιλος Βαρδινογιάννη, Τράπεζες,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει το χτίσιμο της νέας τράπεζας του ομίλου Βαρδινογιάννη, της Optima Bank, προκειμένου το αμέσως προσεχές διάστημα, να είναι έτοιμο το πρώτο κατάστημα, το οποίο θα αποτελέσει και το μοντέλο ανάπτυξης που θα ακολουθηθεί σε ολόκληρο το δίκτυο.
Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, ολοκληρώθηκαν οι κανονιστικές εγκρίσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος και η αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδας (IBG) – η οποία είχε εξαγοραστεί το 2018 από την Ireon Investments Ltd, θυγατρική της Motor Oil Hellas) αντί 73,5 εκατ. ευρώ – και το διοικητι-κό επιτελείο της νέας τράπεζας, της Optima Bank (όπως μετονομάστηκε), ετοιμάζει τις τελευταίες…πινελιές, προτού παρουσιάσει το πρώτο της υπερσύγχρονο branch.
Σε κάθε περίπτωση, στόχος της διοίκησης της Optima Bank είναι να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, μία σύγχρονη και τελείως διαφορετική, από αυτά που έχουμε δει ως σήμερα στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα, εικόνα και λειτουργία τραπεζικού καταστήματος. Για το λόγο αυτό, έχει ρίξει αρκετά χρήματα και στον τομέα της τεχνολογίας.























































