ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διαδικασία αποκατάστασης της λειτουργίας των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που δέχθηκαν επίθεση με drones προχώρησε με ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι υπολογιζόταν, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται τρεις πηγές.
Σύμφωνα με τις πηγές, η παραγωγή στο κοίτασμα Χουράις είναι τώρα στα 1,3 εκατ. βαρέλια ημερησίως και στο εργοστάσιο του Αμπκάικ ανέρχεται στα 4,9 εκατ. βαρέλια.
Η συνολική παραγωγική ικανότητα του βασιλείου έχει δε επιστρέψει στα επίπεδα των 11,3 εκατ. βαρελιών ημερησίως.
Υπενθυμίζεται ότι οι επιθέσεις είχαν αφαιρέσει 5,7 εκατ. βαρέλια ημερησίως από την παραγωγή της Σαουδικής Αραβίας, ποσότητα που αντιστοιχεί στο ήμισυ περίπου του συνόλου και σχεδόν στο 6% της παγκόσμιας προσφοράς.























































