ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φατίχ Ντονμέζ,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πορεία των τουρκικών γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, προσπαθώντας να δώσει μία απάντηση για την προσωρινή αποχώρηση των γεωτρυπάνων «Φατίχ» και «Γιαβούζ» από τα ανοιχτά της Κύπρου, αναφέρθηκε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντομέζ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τούρκου υπουργού, το μεν «Γιαβούζ» ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές του στην Καρπασία, στην νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου, ενώ το «Φατίχ» συνεχίζει τις δραστηριότητες του στα δυτικά της Κύπρου.
Οι δηλώσεις του Ντονμέζ πραγματοποιούνται δύο ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Cumhuriyet», σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία έχουν επιβάλει άτυπο εμπάργκο στην Τουρκία για τη μη προμήθεια υλικών και εξοπλισμού στα γεωτρύπανά της.























































