ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για την κατάληψη των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ από τους γιατρούς, προειδοποιώντας τους εκ νέου για τυχόν απώλειες ή τις καταστροφές στα κτίρια.
«Κάθε καταστροφή και του 1 ευρώ θα καταλογιστεί σε αυτούς που δεν παρέδωσαν. Όποιος θέλει να κάνει κατάληψη σε δημόσια περιουσία θα αναλάβει και την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι το ΦΕΚ για το κλείσιμο των πολυϊατρείων θα βγει σήμερα. Εκτίμησε επιπλέον ότι θα παραδοθεί το 99% των κτηρίων.
Υπενθυμίζεται ότι με την επικείμενη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νόµου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όλο το προσωπικό των μονάδων τίθεται αυτόµατα σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα ενός μήνα ενώ για ορισμένες κατηγορίες προσωπικού όπως οι πολύτεκνοι οι ανάπηροι n διαδικασία θα είναι 15 ημέρες.
























































