ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη οικονομική κρίση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Όλαφ Σολτς, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν αναμένει ύφεση του μεγέθους της οικονομικής κρίσης της περιόδου 2008 – 2009.
«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί έχουμε επαρκείς οικονομικούς πόρους και αν υπάρξει κρίση, μπορούμε να λάβουμε αντίμετρα, αλλά επί του παρόντος αντιμετωπίζουμε μόνο μια επιβράδυνση της ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Σολτς μιλώντας στην κρατική ABRD.
Εκτίμησε πως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κρίση του μεγέθους του 2008 – 2009, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν διαβλέπει τέτοιο σενάριο, καθώς οι προβλέψεις καταδεικνύουν σε βελτίωση της οικονομίας, αλλά με πιο αργό ρυθμό απ’ ότι εκτιμάτο προηγουμένως.
Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η γερμανική οικονομία θα εισέλθει σε ύφεση κατά το τρίτο τρίμηνο, ύστερα από την συρρίκνωση του δευτέρου τριμήνου.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, τα κορυφαία γερμανικά ινστιτούτα αναμένεται αργότερα την Τετάρτη να εκδώσουν νέες προβλέψεις υποβαθμίζοντας τις εκτιμήσεις τους για τον ρυθμό ανάπτυξης για φέτος και για το 2020.






















































