ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Αναστασιάδης, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη νέα, παράνομη επέμβαση της Τουρκίας, σε αδειοδοτημένο τεμάχιο της κυπριακής ΑΟΖ.
Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στο ΑΜΠΕ, οι δυο ηγέτες συζήτησαν για την εξελισσόμενη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας στο αδειοδοτημένο τεμάχιο της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποφάσισαν για συντονισμένες ενέργειες και διαβήματα τόσο προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς όσο και προς τα Ηνωμένα Έθνη προς αντιμετώπιση της εξελισσόμενης παράνομης δραστηριότητας της Τουρκίας.
Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ακόμη ότι συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα η στενή συνεργασία και ο απόλυτος συντονισμός ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τη συνέχιση της στενής συνεργασίας και τον συντονισμό ανάμεσα στις δυο κυβερνήσεις σε όλα τα επίπεδα, είχε επισημάνει λίγο νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Πρόδρομος Προδρόμου, σε γραπτή δήλωσή του, για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι Νίκος Αναστασιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης.
























































