ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δημοψήφισμα, Εργατικό Κόμμα, Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία, Τζέρεμι Κόρμπιν,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μια κυβέρνηση των Εργατικών δεν θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας στην πρώτη της θητεία, εάν εκλεγεί, δήλωσε ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, ενόψει των εκλογών της 12η Δεκεμβρίου και των δηλώσεων περί δευτέρης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία σε περίπτωση Brexit.
Οι Σκωτσέζοι εθνικιστές, με επικεφαλής την Νίκολα Στέρτζον, έχουν δηλώσει ότι μπορεί να στηρίξουν μια «προοδευτική συμμαχία» με τους Εργατικούς στην περίπτωση που κανένα κόμμα δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, με αντάλλαγμα όμως ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Κανένα δημοψήφισμα στην πρώτη θητεία μιας κυβέρνησης των Εργατικών, διότι νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε απολύτως στις επενδύσεις σε όλη τη Σκωτία», δήλωσε ο Κόρμπιν σε δημοσιογράφους.
Οι ψηφοφόροι στη Σκωτία τάχθηκαν κατά της ανεξαρτησίας στο σχετικό δημοψήφισμα του 2014 και στη συνέχεια ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016.























































