ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Financial Times, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Σοφία Βούλτεψη,

















































Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σχεδόν σαν κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη τους Financial Times σε άρθρο της στο liberal.gr.
Η κ. Βούλτεψη, σε ένα μακροσκελέστατο άρθρο με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας που κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση ότι καλύπτει οικονομικά σκάνδαλα, υποστηρίζει ότι είναι λογικό που οι Financial Times έχουν γίνει «σημαία» του Αλέξη Τσίπρα επειδή σταθερά εδώ και χρόνια υποστηρίζουν τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Χρόνια τώρα λένε Financial Times και γεμίζει το στόμα τους!», τονίζει στο άρθρο της.
Συνεχίζει με μια μεγάλη καταγραφή όλων των άρθρων της εφημερίδας που δεν είχαν καταγγελτικό ύφος απέναντι στην προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει και σε εκείνα τα άρθρα που αφορούσαν την Συμφωνία των Πρεσπών και την αξία της.
Προφανώς και η επιχειρηματολογία της κ. Βούλτεψη απευθύνεται σε ανθρώπους είτε ευκολόπιστους, είτε εντελώς ανόητους.























































