ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη το Κουβέιτ, όπου είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Τζαμπέρ Μουμπάρακ Αλ Χαμάντ Αλ Σαμπάχ (Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah), τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μαρτζούκ αλ Γκανίμ (Marzouq Al Ghanim) και τον ομόλογό του Σαμπάχ Χάλεντ Αλ Σαμπάχ (Sabah Khaled Al Hamad Al Sabah).
Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της οικονομικής συνεργασίας, καθώς και σε περιφερειακά ζητήματα, ενώ υπογράφησαν και μνημόνια κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς της γεωργίας και της διπλωματικής εκπαίδευσης.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Δένδιας βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Sir Bani Yas Forum, στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ και να πραγματοποιήσει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

























































