ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γερμανία, Λοράν Φαμπιούς, Ουκρανία, Πάβλο Κλίμκιν, Ρωσία, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι έχουμε σημειώσει πρόοδο σε κάποια θέματα των συζητήσεων», δήλωσε ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, μετά από πέντε ώρες συνομιλιών για την ουκρανική κρίση με τον Ουκρανό ομόλογό του Πάβλο Κλίμκιν, τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και τον επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας, Λοράν Φαμπιούς.
«Ο στόχος παραμένει η κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και η πρόληψη μελλοντικών θυμάτων» πρόσθεσε ο Σταϊνμάγερ, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ποια ακριβώς ζητήματα σημειώθηκε πρόοδος.
Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν σήμερα Δευτέρα ή αύριο Τρίτη, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την κατάσταση στην Ουκρανία.























































