ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Κοτζιάς προειδοποιεί: Η ελληνική ελίτ είναι αδιάβαστη και ανεπαρκής

Ο Νίκος Κοτζιάς προειδοποιεί: Η ελληνική ελίτ είναι αδιάβαστη και ανεπαρκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του, πολύ σοβαρά προειδοποιεί ότι η ελληνική ελίτ είναι ακατάλληλη στην πλειονότητά της για να σταθεί στο νέο διεθνές περιβάλλον.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι πρόκειται για μια «αδιάβαστη» πολιτική ελίτ που δεν αναστοχάζεται και δεν σκέφτεται επαρκώς.

Οι διαπιστώσεις του Νίκου Κοτζιά είναι στην πραγματικότητα πολύ σοβαρή προειδοποίηση προς το έθνος, ότι με αυτή την ελίτ η χώρα οδηγείται στα βράχια.

«Ξαναδιάβαζα τις συζητήσεις (σ.σ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών) στη Βουλή πέρσι. Αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι δεν ήξεραν περί τίνος επρόκειτο. Δεν είχαν διαβάσει.

»Η ελληνική ελίτ διαβάζει σημειώματα που της μοιράζει ένας προπαγανδιστής του κόμματός τους και δεν αναστοχάζονται, δεν σκέφτονται επαρκώς… (…) …δεν μπορεί να σταθεί η Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον στον 21ο αιώνα εάν δεν είναι ενεργητική η εξωτερική της πολιτική, εάν δεν είναι στοχευμένη, εάν δεν είναι μελετημένη, εάν δεν είναι πειστική.

»Με βαβούρα δεν γίνεται εξωτερική πολιτική».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμμαχία Κύπρου-Μπαχρέιν για τη Συνύπαρξη και τη Διαθρησκειακή Πολυμορφία

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»

Ανασχηματισμός: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στην κυβέρνηση – Δείτε τα ονόματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...