ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Ειρήνη Αγαπηδάκη, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία - 57 νεκροί στη Θέουτα, ενώ χιλιάδες επιστρέφουν στο Μαρόκο
Λαγοκέφαλος: Θανατηφόρες επιθέσεις στην Αν. Μεσόγειο - Οι κίνδυνοι από δηλητηρίαση και δαγκώματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιτόπια εκτίμηση των ιδιαίτερων συνθηκών φιλοξενίας των ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων που ζουν στον καταυλισμό της Μόριας με στόχο τη βελτίωσή τους πραγματοποίησαν το Σάββατο, στη διάρκεια επίσκεψής τους στη Λέσβο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο ειδικός γραμματέας Υποδοχής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάνος Λογοθέτης, και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, εκτιμήθηκε επίσης η διάταξη των υπηρεσιών εν όψει της εφαρμογής του νέου Συστήματος καταγραφής με βάση την καινούρια νομοθεσία.
Επίσης, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με φορείς της αυτοδιοίκησης, με τους οποίους συζήτησε τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία νέας κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών.
Ο κ. Λογοθέτης και η κ. Αγαπηδάκη, αφού παρακολούθησαν τη διαδικασία εμβολιασμού ασυνόδευτων ανήλικων, επισκέφθηκαν χώρους φιλοξενίας τους.
Στον καταυλισμό της Μόριας διαμένουν περί τους 17.000 αιτούντες άσυλο, από τους οποίους οι περίπου 1.300 είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι.
























































