Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε τη Μόρια στη Λέσβο

Κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε τη Μόρια στη Λέσβο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιτόπια εκτίμηση των ιδιαίτερων συνθηκών φιλοξενίας των ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων που ζουν στον καταυλισμό της Μόριας με στόχο τη βελτίωσή τους πραγματοποίησαν το Σάββατο, στη διάρκεια επίσκεψής τους στη Λέσβο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο ειδικός γραμματέας Υποδοχής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάνος Λογοθέτης, και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, εκτιμήθηκε επίσης η διάταξη των υπηρεσιών εν όψει της εφαρμογής του νέου Συστήματος καταγραφής με βάση την καινούρια νομοθεσία.

Επίσης, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με φορείς της αυτοδιοίκησης, με τους οποίους συζήτησε τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία νέας κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών.

Ο κ. Λογοθέτης και η κ. Αγαπηδάκη, αφού παρακολούθησαν τη διαδικασία εμβολιασμού ασυνόδευτων ανήλικων, επισκέφθηκαν χώρους φιλοξενίας τους.

Στον καταυλισμό της Μόριας διαμένουν περί τους 17.000 αιτούντες άσυλο, από τους οποίους οι περίπου 1.300 είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...