ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι τεχνικές συζητήσεις σε στρατιωτικό επίπεδο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, τονίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, διευκρινίζοντας ότι ο σχεδιασμός των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με τη γειτονική χώρα θα συνεχιστεί κανονικά.
Αναμένεται – τονίζουν – πως με βάση τις τεχνικές συζητήσεις να οριστούν οι ημερομηνίες.
Νωρίτερα είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως η Αθήνα προχωρά σε αναστολή των συζητήσεων με την Τουρκία για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε στρατιωτικό επίπεδο, μέχρι νεωτέρας.
Μάλιστα τονίζονταν πως το «πάγωμα» των συζητήσεων έρχεται μετά και την υπογραφή μνημονίου μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα, καθώς και τη δημοσιοποίηση χαρτών με σκοπό τη δημιουργία τετελεσμένων στη χάραξη θαλασσίων ζωνών.
Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι το προσωρινό πάγωμα των ΜΟΕ, αποτελούσε αντίδραση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις τουρκικές πρωτοβουλίες των τελευταίων ημερών και δη την υπογραφή συμφώνου με τη Λιβύη.
Ανώτατες κυβερνητικές πηγές τόνισαν πως ερευνάται η πηγή της αρχικής διαρροής περί παγώματος των συζητήσεων.
























































