ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ο 39χρονος γιατρός- ορθοπεδικός Δημήτρης Ανδρίτσος, ο οποίος εργαζόταν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Το μοιραίο συνέβη στις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης (03/12/2019) στο 46ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν ο 39χρονος γιατρός του ΚΑΤ κινούμενος στον παράδρομο, στο ρεύμα προς Λαμία, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό – νταλίκα που οδηγούσε 45χρονος Έλληνας.
Από την σφοδρή σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 45χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής.
Ο ορθοπεδικός Δημήτρης Ανδρίτσος, που είχε περάσει παλαιότερα και από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, εργαζόταν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και διέμενε με την οικογένειά του, στην περιοχή Παπαθανασίου.
Πηγή: eviazoom.gr























































