ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Νέα Δημοκρατία, Νεοναζί, Στέργιος Γιαννάκης, Χρυσή Αυγή,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, επιδεικνύοντας τη στροφή που έχει κάνει η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» προς την άκρα Δεξιά, ειδικά μετά την κατάρρευση της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ ακροδεξιών και εθνικιστικών ΜΜΕ, οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Στέργιος Γιαννάκης, «σπάζοντας» έτσι τη σιωπηρή «γραμμή» που ακολουθείται από το 1999, όταν παρέστησαν οκτώ «γαλάζιοι» βουλευτές, παρά την εισήγηση του Κ. Καραμανλή για κατάργηση των «διαχωριστικών γραμμών».
Από τότε μέχρι και σήμερα φαίνεται να έχουν καταγραφθεί μόνο τρεις περιπτώσεις αποστολής στεφάνων στο μνημόσυνο του Μακρυγιάννη, με «πρωταγωνιστές» τον Θάνο Πλεύρη (2014), Πάνο Παναγιωτόπουλο (2012) και Απόστολο Νεράντζη (2000).
Στην εκδήλωση πρωταγωνίστησαν, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ το «παρών» επίσης έδωσαν εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και Βασιλικών Οργανώσεων.
Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε είναι αν ήταν ενήμερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρουσία των κ.κ. Μπογδάνου, Χρυσομάλλη και Γιαννάκη στο μνημόσυνο.
Η Μάχη του Μακρυγιάννη ήταν σύγκρουση μεταξύ της Χωροφυλακής και του ΕΛΑΣ που ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου 1944 τις πρώτες ημέρες των Δεκεμβριανών.
























































