ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γνωστή επικοινωνιολόγος αποκάλυψε νέο περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου.
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η σύμβουλος επικοινωνίας, Βάσω Παπαχαραλάμπους προσπάθησε να δώσει ώθηση στους ανθρώπους που διακρίνουν σημάδια κακοποίησης σε κάποιο παιδί, να το καταγγέλλουν.
Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε μπροστά σε μια συζήτηση στο κολυμβητήριο Πλάτωνας στη Νίκαια, εκεί όπου συνόδευσε το δικό της παιδί για το μάθημά του.
Στα αποδυτήρια άκουσε την κουβέντα που είχαν οι προπονητές, οι οποίοι σχολίαζαν τα σημάδια που έβλεπαν στο σώμα ενός ανήλικου, κάτω των 15 ετών.
«Χθες άκουγα στο κολυμβητήριο προπονητή και γονείς να σχολιάζουν τα σημάδια κακοποίησης που είχε ένα μικρό παιδί.
»Κατέληγαν στο γνωστό, “Και τι να κάνουμε;” “Ε αυτό να κάνετε”» αναφέρει στην ανάρτηση της, περιλαμβάνοντας και την ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και τον αριθμό για τις τηλεφωνικές καταγγελίες το 1056 που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».























































