ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελίες στο FBI εμπλέκουν τον Τραμπ σε ασελγείς πράξεις
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει την Παρασκευή ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας ελαφρά σωματική βλάβη, τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.
To επεισόδιο είχε σημειώθεί αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο στις 8/12/2017 όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον πρώην διευθυντή να ασκεί μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.
Ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για προσβολή της τιμής του άλλου με λόγο από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση.
Η δίκη που επρόκειτο να γίνει στις 4 Μαρτίου 2019 αναβλήθηκε για τις 6 Δεκεμβρίου 2019.






















































