ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Φωτογραφίες, Χονγκ Κονγκ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν πώς είναι τα διαμερίσματα στην πολυπληθέστερη πόλη στον κόσμο, στο Χονγκ Κονγκ σε μία έκταση μόλις 424 τετραγωνικών μιλίων.
Εκεί κατοικούν επτά εκατομμύρια άνθρωποι, που ζουν σε διαμερίσματα «τρύπες».
Ο χώρος είναι ελάχιστος, έτσι όταν κάποιος θέλει να βρει μέρος να μείνει στο Χονγκ Κονγκ πρέπει να κοιτάξει ψηλά.
Οι φωτογραφίες των διαμερισμάτων του Χονγκ Κονγκ τραβήχτηκαν από το Γερμανό φωτογράφο Μάικλ Γουλφ για το έργο του «Αρχιτεκτονική της Πυκνότητας».
Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πόσο πραγματικά πυκνοκατοικημένο είναι το Χονγκ Κονγκ και πως οι άνθρωποι στοιβάζονται σε ουρανοξύστες, με τα ρούχα να απλώνονται από τα στενά παράθυρα.
Το ενοίκιο στο Χονγκ Κονγκ στοιχίζει 90 δολάριο ανά τετραγωνικό μέτρο το μήνα και η λίστα αναμονής είναι τεράστια.






















































