ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόβλεψη -ίσως και την πληροφορία- ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στην κυβέρνηση κάνει ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Μιλά για ανικανότητα του επιτελείου Εξωτερικών και Άμυνας και βλέπει την Ντόρα Μπακογιάνη σε ρόλο συντονίστριας.
Παράλληλα, κάνει λόγο για άλλους δύο…άριστους που έχουν ανάλογα… προσόντα με τον Αντώνη Διαματάρη και τους καλεί να παραιτηθούν πριν δουν το φως της δημοσιότητας στα κενά στα τυπικά τους προσόντα.
«Η απομακρυνση ( γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσοτερο πολυδιαστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πραγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.
»Ερχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ (όπως με πληροφορούν οι πηγές μου).
»Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο απο αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.
»Τέλος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα εχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντορα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο — και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι — είναι επιεικώς ανεπαρκείς».
























































