ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πίτμπουλ επιτέθηκε σε ταχυδρόμο – Τον δάγκωνε επί δέκα λεπτά

Πίτμπουλ επιτέθηκε σε ταχυδρόμο – Τον δάγκωνε επί δέκα λεπτά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Θεσσαλία, Μαγνησία, Σκύλος,

Στιγμές απόλυτου πανικού εκτυλίχθηκαν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στα Κήπια Ανακασιάς Βόλου όταν πίτμπουλ επιτέθηκε σε ταχυδρόμο που μοίραζε την αλληλογραφία.

Ειδικότερα, το μαινόμενο τετράποδο έφυγε από αυλή σπιτιού και επιτέθηκε στον ταχυδρόμο και του κατάφερε πολλαπλές δαγκωματιές σε όλο του το σώμα για περίπου δέκα λεπτά.

Πώς έγινε; Ο ταχυδρόμος πλησίασε σε μία μονοκατοικία με αυλή και διαπίστωσε ότι η πόρτα της αυλής ήταν ανοιχτή.

Τότε το πίτμπουλ άρχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του.

Το τετράποδο βγήκε από την πόρτα και πήρε στο κυνήγι τον ταχυδρόμο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, μόλις άκουσε τις φωνές του ταχυδρόμου, έτρεξε προς τον σκύλο που ξέφυγε από το σπίτι όταν ο άνθρωπος που τον φροντίζει άφησε για λίγο ανοιχτή την αυλόπορτα για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι ιερέας, δεν μπορούσε μόνος του να σώσει τον ταχυδρόμο από τα δόντια του σκύλου και οι γείτονες έδεσαν με τριχιά το ζώο από τον λαιμό.

Ωστόσο, ο σκύλος δε σταμάτησε να επιτίθεται έως ότου «πνίγηκε» και τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα.

Ο ταχυδρόμος έπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό βρέφος 15 μηνών – Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του

Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές

Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή

Λάρισα: 50χρονος απειλούσε να κάψει ζωντανή τη 45χρονη πρώην σύζυγό του

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr