ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία αγοράζει και τρίτο πλωτό γεωτρύπανο – «Στόχος» η Ελλάδα

Η Τουρκία αγοράζει και τρίτο πλωτό γεωτρύπανο – «Στόχος» η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία επιταχύνει τις προσπάθειές της για αγορά και τρίτου γεωτρύπανου, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» η οποία αναφέρει ότι οι κινήσεις της στρέφονται προς νορβηγικές εταιρείες από τις οποίες αγόρασε τα πλωτά γεωτρύπανα «Φατίχ» και «Γιαβούζ».

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Γενί Σαφάκ», υπό τον τίτλο «Τρίτο γεωτρύπανο η νέα κίνηση», όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», η Τουρκία ετοιμάζεται για την αγορά νέου γεωτρύπανου ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και κινήσεις για εκπαίδευση προσωπικού, σε εθνική βάση, που θα στελεχώσει το νέο πλωτό γεωτρύπανο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας κεντρικός ομιλητής στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Γνώρισαν κι αυτοί τους διωγμούς που γνώρισαν και οι Έλληνες»

Κύπρος-ΗΠΑ: Ενεργειακή συμμαχία με ορίζοντα το 2030 και επενδύσεις δισεκατομμυρίων

Την Παρασκευή 24/04: Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση Κύπρου-Αιγύπτου

Νίκος Δένδιας: Οι Τούρκοι μάς βρίζουν και απειλούν – «Έχω αποφύγει τον πειρασμό να απαντήσω σε οτιδήποτε από αυτά»

Σε τουρκική φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr