ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρμενία, Γενοκτονία Αρμενίων, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τουρκία,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, παρά το γεγονός ότι στις 12 Δεκεμβρίου η Γερουσία επικύρωσε ομόφωνα την Πέμπτη το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
«Η θέση της κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει.
»Οι θέσεις μας αντικατοπτρίζονται στην οριστική δήλωση του προέδρου Τραμπ για αυτό το θέμα από τον περασμένο Απρίλιο» τόνισε σε δήλωσή της η Μόργκαν Ορτέιγκους, εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
Η Άγκυρα είχε αντιδράσει έντονα στην απόφαση της Γερουσίας, καλώντας για εξηγήσεις τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα και την τουρκική εθνοσυνέλευση να καταδικάσει την απόφαση.
Είναι πρωτοφανές ο πρόεδρος των ΗΠΑ να αγνοεί τα ψηφίσματα και των δύο νομοθετικών σωμάτων.
Στην Ουάσιγκτον οργιάζουν πλέον οι φήμες ότι ο Ερντογάν και Πούτιν «κρατάνε» τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξάλλου βρίσκεται αντιμέτωπος με παραπομπή σε δίκη για το ζήτημα της Ουκρανίας.























































