ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Λιβύη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι διεθνείς δυνάμεις δεν έχουν ακόμη εκφράσει υποστήριξη προς τα σχέδια της Τουρκίας για την δημιουργία «ασφαλούς ζώνης» στην βόρεια Συρία, όπου η Άγκυρα δηλώνει ότι προτίθεται να επανεγκαταστήσει ένα εκατομμύριο Σύρους πρόσφυγες, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Αυτό που αναφέρει ως επανεγκατάσταση προσφύγων είναι στην πραγματικότητα εποικισμός και αλλοίωση της δημογραφίας της βόρειας Συρίας (συριακό Κουρδιστάν).
Μεταξύ των φερόμενων «προσφύγων» εγκαθιστά στα τουρκοκρατούμενα εδάφη εκτός από Τουρκμένους και Άραβες τζιχαντιστές και τουρκομογγόλους από τη δυτική Κίνα και την κεντρική Ασία, τους οποίους η Τουρκία μεταφέρει σε ευρεία επιχείριση υπό την καθοδήγηση της MIT.
«Ούτε καν οι χώρες που θεωρούμε ισχυρότερες και αξιοσέβαστες έχουν ανταποκριθεί στην έκκλησή μας για ασφαλή ζώνη και έχουν δηλώσει “είμαστε μέσα” », δήλωσε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους στη Γενεύη, όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τους Πρόσφυγες. Ε πως; Ο Μπορίσοφ είπε ότι είναι μαζί σου Ερντογάν, μην κλαίγεσαι.
Ο Ερντογάν επανέλαβε ότι η Τουρκία θα βελτιώσει την συνεργασία της με την Λιβύη και ότι είναι έτοιμη να προσφέρει στρατιωτική υποστήριξη στην κυβέρνηση της Τρίπολης ή να υποστηρίξει κοινές ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο.
«Θα επιταχύνουμε την διαδικασία ανάμεσα στην Τουρκία και την Λιβύη.
»Τους είπαμε ότι είμαστε πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσουμε, εάν το χρειαστούν.
»Από στρατιωτική συνεργασία και συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας μέχρι ενέργειες για τα δικαιώματά μας στην θάλασσα: είμαστε έτοιμοι», είπε.























































