ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Προβληματισμένος από τις εξελίξεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σύντομη συζήτηση με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν είναι προβληματισμένος, απάντησε «από τις εξελίξεις», ενώ σημείωσε ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν «κανονικό».
«Έχουμε καταλήξει σε Πρόεδρο;», ρώτησαν δημοσιογράφοι και ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «ζυγίζει τις καταστάσεις».
Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα εξαρτηθεί από τις «εσωκομματικές αντιδράσεις» στο κυβερνών κόμμα.
Το τετ-α-τετ των δύο πολιτικών ήταν πολύ χαλαρό, ενώ και οι δύο μίλησαν στον ενικό.
Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό «Πότε επέστρεψες;» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντάει «Χθες το βράδυ».
Στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα «εάν είναι κουρασμένος», ο πρωθυπουργός απάντησε: «Συνηθισμένα τα βουνά».
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συμβουλές στο Κυριάκο Μητσοτάκη για το πώς να ξεπεράσει το τζετ λαγκ.
«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική»! είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό.























































